نمایه نویسندگان

آ

  • آل بو فیتیله، مهدی شناسایی آلودگی باکتری‌های لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از ‏نانوحسگر رنگی ‏ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین‌دار شده و شناساگر ‏برموفنول ‏آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]

ا

  • اسدگی، گلشید شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]
  • الماسی، هادی نشانگرهای زمان – دما به عنوان بسته‌بندی‌های هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]
  • الماسی، هادی اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
  • امیری، اعظم تأثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 42-51]
  • امیری، صابر بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
  • امیری، صابر اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
  • امیری، صابر کاربرد بسته‌بندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 1-10]

ب

  • بیانلو، امیرحسین کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
  • بقری، پروین ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 1-8]
  • بی نظیر، علی تأثیر بسته‌بندی شفاف برتمایل به خرید مصرف‌کننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه شهر ساوه) [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 43-51]
  • بهرامی فر، نادر شناسایی آلودگی باکتری‌های لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از ‏نانوحسگر رنگی ‏ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین‌دار شده و شناساگر ‏برموفنول ‏آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]

پ

  • پورحمزه، سمیرا گرایشات نوین در زمینه بسته‌بندی گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 1-8]
  • پورموسی، شادمان شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]

ت

  • تاج دینی، آژنگ شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]
  • تیموری، زهرا مروری بر کاربرد نانو ذرات فلزی در شناساگرهای رنگسنجی مورد استفاده در بستهبندی هوشمند محصولات گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 33-42]

ح

  • حسینی، سیدمحمدحسن بررسی تاثیر استفاده از سیستم‌های بین سازمانی و سیستم‌های مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بسته‌بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]
  • حسینی، محمدیار مروری بر کاربرد نانوکامپوزیت‌های فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 35-53]
  • حسن زاده، حامد مروری بر کاربرد نانوکامپوزیت‌های فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 35-53]
  • حسین زاده شهری، معصومه تأثیر عوامل زیبایی‌شناختی بسته‌بندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان) [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 65-76]

خ

  • خدری، سارا مروری بر کاربرد نانوکامپوزیت‌های فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 35-53]

د

  • درودی، مجتبی تحلیل محتوای عناصر طراحی بسته‌بندی محصولات آجیل ‌و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل ‌و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 11-25]
  • دودانگه، صونا مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 52-63]

ر

  • راشدی زهرا، آراز بررسی تأثیر ویژگی‌های بسته‌بندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
  • رافعی، دنیز بررسی تأثیر ویژگی‌های بسته‌بندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
  • رجوعی، مرتضی تحلیل محتوای عناصر طراحی بسته‌بندی محصولات آجیل ‌و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل ‌و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 11-25]
  • رضازاد باری، لعیا بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
  • رضازاد باری، لعیا کاربرد بسته‌بندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 1-10]
  • رضازاد باری، محمود بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
  • رضازاد باری، محمود اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
  • رضائی، مسعود شناسایی آلودگی باکتری‌های لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از ‏نانوحسگر رنگی ‏ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین‌دار شده و شناساگر ‏برموفنول ‏آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
  • رمضانیان، اصغر تأثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 42-51]
  • رواقی، مریم ردیابی بسته‌بندی‌ در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنت‌اشیاء و بلاک‌چین [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 57-64]

ز

  • زارعی، قاسم بررسی تأثیر ویژگی‌های بسته‌بندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
  • زریابی، محمد تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بسته‌بندی‌های ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاه‌های سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بسته‌بندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]

س

  • سنایی، فریده استفاده از تکنیک‌های نوین بسته‌بندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 55-64]
  • سهرابی، نجمه نشانگرهای زمان – دما به عنوان بسته‌بندی‌های هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]

ش

  • شبابی، هومن شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]
  • شکری یزنی، سالار کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
  • شهابی قهفرخی، ایمان کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]

ص

  • صادق نژاد، ژاله اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
  • صداقت، ناصر ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 1-8]
  • صداقت، ناصر استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 27-34]
  • صداقت، ناصر استفاده از تکنیک‌های نوین بسته‌بندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 55-64]

ظ

  • ظاهری، سلیمان ارزیابی استفاده از مواد باز دارنده آتش و کاربرد آن درمقاوم به شعله کاغذ های بسته بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 9-16]

ع

  • عابددوست، حسین تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بسته‌بندی‌های ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاه‌های سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بسته‌بندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]
  • عسگرنژاد نوری، باقر بررسی تأثیر ویژگی‌های بسته‌بندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
  • عموزادخلیلی، حسین بررسی تاثیر استفاده از سیستم‌های بین سازمانی و سیستم‌های مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بسته‌بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]

غ

ف

  • فراهانی، طیبه تأثیر بسته‌بندی شفاف برتمایل به خرید مصرف‌کننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه شهر ساوه) [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 43-51]
  • فیضی، مائده بررسی تاثیر استفاده از سیستم‌های بین سازمانی و سیستم‌های مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بسته‌بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]

ق

  • قاسمیان، علی ارزیابی استفاده از مواد باز دارنده آتش و کاربرد آن درمقاوم به شعله کاغذ های بسته بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 9-16]
  • قیافه شیرزادی، آسیه استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 27-34]
  • قلیپور فریدونی، شهربانو شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]
  • قنبر زاده، بابک مروری بر کاربرد نانوکامپوزیت‌های فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 35-53]

گ

  • گمار، الهام تأثیر عوامل زیبایی‌شناختی بسته‌بندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان) [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 65-76]

م

  • مشکدانیان، فاطمه تأثیر عوامل زیبایی‌شناختی بسته‌بندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان) [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 65-76]
  • معصوم‌زاده جوزدانی، فرناز ارزیابی مدیریتِ سنت‌های پایدار بسته‌بندیِ محصولات خرما [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 64-77]

ن

  • نظام پور، مینا تحلیل محتوای عناصر طراحی بسته‌بندی محصولات آجیل ‌و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل ‌و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 11-25]
  • نقدی، شهاب شناسایی آلودگی باکتری‌های لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از ‏نانوحسگر رنگی ‏ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین‌دار شده و شناساگر ‏برموفنول ‏آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]